Leaserijders

Als leaserijder bent u verantwoordelijk om tijdig onderhoud en reparaties uit te laten uitvoeren aan uw lease auto. De meeste leasemaatschappijen laten u kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de universele Bosch Car Service.

 

Samenwerking met bijna alle leasemaatschappijen

Bij Bosch Car Service Doorten Pesse bent u aan het juiste adres. Niet voor niets zijn we de eerste premiumpartner van LeasePlan. Ook voor andere maatschappijen zijn we een ideale partner. U kunt altijd rekenen op onze meermaals bekroonde servicekwaliteit.


Als leaserijder kunt u bij Bosch Car Service Doorten Pesse op een volledige service. Dit geldt voor het periodieke onderhoud en de APK,  ook voor het wisselen van zomer- en winterbanden. Zelfs schades kunnen wij voor u herstellen. Is er sprake van een merkafhankelijke terugroepactie? Geen probleem! Dat kunnen wij voor u verzorgen!

 

Haal en brengservice

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen en brengen wij uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft alleen maar de plaats door te geven en wanneer het u schikt. Wij zorgen ervoor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking heeft. 
 

Voor uw prive-auto geen arbeidskosten

Om het extra aantrekkelijk voor u te maken rekenen wij geen arbeidskosten voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van de privé auto en ook geen APK kosten. U betaald alleen de olie en de onderdelen.