Regulier onderhoud

Elke auto heeft onderhoud nodig. Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar met goed onderhoud kunnen dure reparaties voorkomen worden. Door regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw auto en bespaart u op onnodige reparaties. Er gaat minder snel iets kapot en defecten worden vroegtijdig herkend. Zo gaat u altijd veilig de weg op en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan, niet in uw portemonnee en niet onderweg. Bovendien is een goed onderhouden auto met compleet ingevuld onderhoudsboekje makkelijker te verkopen en levert de auto bij inruil  meer op.


Veiligheid staat voorop

Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar uw auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Bij ieder onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk aan de remmen, stuurdelen en dragende delen van de wielen. Daarnaast controleren wij of de motor nog goed loopt. Vloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt ververst of gecontroleerd en waar nodig bijgevuld. Als u een onderhoudsbeurt in combinatie met de APK laat uitvoeren is de APK gratis. Tevens verstrekken wij bij elke onderhoudsbeurt een jaar lang gratis pechhulp binnen Europa.

 

Fabrieksgarantie blijft geldig

Bij Bosch Car Service Doorten Pesse is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u altijd van harte welkom! Bosch Car Service Doorten Pesse werkt volgens de fabrieksvoorschriften. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u met een gerust hart door ons laten onderhouden. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn beide welkom.

 

Maak direct een afspraak voor het onderhoud van uw auto.

 

Weten wat onze klanten van ons vinden, klik hier!