APK

Het is belangrijk dat uw auto in een goede conditie verkeert. Dit vergroot niet alleen uw eigen veiligheid, maar ook die van uw medeweggebruikers. Daarom ontvangt u, zodra uw auto de leeftijd van 3 of 4 jaar heeft bereikt, een oproep voor de APK. 

 

APK voor elk voertuig

Bosch Car service Doorten Pesse heeft zijn eigen APK-keurmeesters in dienst. Zij kennen elk merk auto van binnen én buiten. De keurmeesters hebben een speciale opleiding gehad en zijn bevoegd om de keuring uit te voeren. De keurmeesters keuren uw auto grondig op alle punten. Eventuele kleine mankementen, zoals een kapotte lamp, worden direct gerepareerd zodat uw auto afgemeld kan worden bij de RDW. Staat uw auto een grote reparatie te wachten, dan neemt de keurmeester contact met u op en geeft u vooraf een exacte prijsopgave van de kosten. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Veel van onze klanten kiezen ervoor om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Dat is ideaal want u bespaart tijd en geld, bij een grote onderhoudsbeurt is de APK namelijk gratis.

 

Klaar terwijl u wacht

Terwijl u in onze wachtruimte geniet van een kopje koffie, een krantje of gaat internetten, gaat onze  APK keurmeester met uw auto aan de slag. Wij zorgen er voor dat u weer snel op de weg bent met uw APK gekeurde auto.